+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hostel RICO Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 35 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    94%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Martin Mann

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zuzana

grupa przyjaciół, 22.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Sodomek

grupa przyjaciół, 22.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Je tam úžasný personál,který kolem sebe vytváří krásnou rodinou atmosféru,takže se tam cítíte jako doma a člověk se tam rád vrací.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byla jsem se vším moc spokojena a když budu v budoucnu ve Vrchlabí,určitě se ubytuju tady a vřele HOSTEL RICO doporučím i všem známym.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byla jsem spokojena se vším a jsem vděčna za pěkné příjetí,vstřícnost personálu,ochotu poradit a pomoct.Tyto lidé dělají dobré jméno HOSTELU RICO.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všude bylo pěkně uklizeno,na pokoji to hezky vonělo a pěkná komunikace s personálem,ochota poradit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír Kořínek

grupa przyjaciół, 6.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všude čisto, nové zařízení, vypulírované WC a umývárny s dostatečnou kapacitou, veliký počet sprch s teplou vodou. Také kuchyňka nová a zařízená pěkným nádobím a spotřebiči. Nový, nehlučný výtah nejnovějšího provedení. Bezvadné, nové vybavení pokojů s TV, příjemné dřevěné postele a dřevěný nábytek. Klid na chodbách i v celém hostelu.

  • Při vstupu na pokoj mi utkvěl pohled na tmavých čmouhách na koberci od bot. Před vchodem do domu na ženě loudila cikánka kofolu, kterou si nesla. Ale uvnitř díky kamerám a přítomnosti recepčního byl pořádek a klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David

grupa przyjaciół, 21.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • čisty a prostorny pokoj

Personál
0
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2017

Polsko

  • Cena ogólna
72 %
  • Obiekt w sam raz nadaje się do przespania w czasie podróży. Nie ma tutaj żadnych specjalnych udogodnień ale jest czysto, można sobie samemu przyrządzić posiłek w kuchni. Tuż obok są dwa markety, dworzec kolejowy i autobusowy. W budynku jest naprawdę czysto.

  • Pomieszczenie z prysznicami dla mężczyzn jest bardzo duże ale źle zorganizowane. Na takiej powierzchni spokojnie zmieściłyby się dodatkowe ścianki działowe przy kabinach i jakieś zasłonki/drzwiczki. Wtedy można by się swobodnie rozebrać, wytrzeć i ubrać w bardziej intymnej atmosferze.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

SEWERYN KŁOSOWSKI

grupa przyjaciół, 19.2.2017

Polsko

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ondřej

grupa przyjaciół, 17.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Pěkné čisté pokoje a pohodlné postele. Možnost využít kuchyňku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Cisty a vse fungovalo. I relativni klid byl na to ze byl silvestr

  • Wifi heslo by mohlo byt nekde viditelne na pokoji uvedeno.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Jána

rodzina z małym dzieckiem, 18.12.2016

Teplice Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Hostel vypadá jako nový, i když je dle personálu již třetí rok v provozu. Měli jsme obavy, že se jedná o tradiční "ubytovnu", avšak čistota, zázemí a vybavení byly OK. Personál nám dokonce ochotně a bezplatně zapůjčil TV. Kuchyňka, WC, sprchy byli sice společné, ale čisté a udržované. Vybavení pokoje slušné. Za požadovanou cenu více než slušný výsledek. Určitě doporučuji.

  • Nelze nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.