+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hostel RICO Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 35 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    97%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    94%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Martin Mann

одинокий путешественник, 23.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.10.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zuzana

Группы друзей, 22.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Sodomek

Группы друзей, 22.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Je tam úžasný personál,který kolem sebe vytváří krásnou rodinou atmosféru,takže se tam cítíte jako doma a člověk se tam rád vrací.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 20.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem se vším moc spokojena a když budu v budoucnu ve Vrchlabí,určitě se ubytuju tady a vřele HOSTEL RICO doporučím i všem známym.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem spokojena se vším a jsem vděčna za pěkné příjetí,vstřícnost personálu,ochotu poradit a pomoct.Tyto lidé dělají dobré jméno HOSTELU RICO.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všude bylo pěkně uklizeno,na pokoji to hezky vonělo a pěkná komunikace s personálem,ochota poradit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír Kořínek

Группы друзей, 6.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všude čisto, nové zařízení, vypulírované WC a umývárny s dostatečnou kapacitou, veliký počet sprch s teplou vodou. Také kuchyňka nová a zařízená pěkným nádobím a spotřebiči. Nový, nehlučný výtah nejnovějšího provedení. Bezvadné, nové vybavení pokojů s TV, příjemné dřevěné postele a dřevěný nábytek. Klid na chodbách i v celém hostelu.

  • Při vstupu na pokoj mi utkvěl pohled na tmavých čmouhách na koberci od bot. Před vchodem do domu na ženě loudila cikánka kofolu, kterou si nesla. Ale uvnitř díky kamerám a přítomnosti recepčního byl pořádek a klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 5.7.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David

Группы друзей, 21.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
90 %
  • čisty a prostorny pokoj

Personál
0
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 28.5.2017

Polsko

  • Overall rating
72 %
  • Obiekt w sam raz nadaje się do przespania w czasie podróży. Nie ma tutaj żadnych specjalnych udogodnień ale jest czysto, można sobie samemu przyrządzić posiłek w kuchni. Tuż obok są dwa markety, dworzec kolejowy i autobusowy. W budynku jest naprawdę czysto.

  • Pomieszczenie z prysznicami dla mężczyzn jest bardzo duże ale źle zorganizowane. Na takiej powierzchni spokojnie zmieściłyby się dodatkowe ścianki działowe przy kabinach i jakieś zasłonki/drzwiczki. Wtedy można by się swobodnie rozebrać, wytrzeć i ubrać w bardziej intymnej atmosferze.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 12.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

SEWERYN KŁOSOWSKI

Группы друзей, 19.2.2017

Polsko

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ondřej

Группы друзей, 17.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Pěkné čisté pokoje a pohodlné postele. Možnost využít kuchyňku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.1.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Cisty a vse fungovalo. I relativni klid byl na to ze byl silvestr

  • Wifi heslo by mohlo byt nekde viditelne na pokoji uvedeno.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 28.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Jána

Семья с маленькими детьми, 18.12.2016

Teplice Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Hostel vypadá jako nový, i když je dle personálu již třetí rok v provozu. Měli jsme obavy, že se jedná o tradiční "ubytovnu", avšak čistota, zázemí a vybavení byly OK. Personál nám dokonce ochotně a bezplatně zapůjčil TV. Kuchyňka, WC, sprchy byli sice společné, ale čisté a udržované. Vybavení pokoje slušné. Za požadovanou cenu více než slušný výsledek. Určitě doporučuji.

  • Nelze nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.